Trainingsdag Delta Combi Breskens

zondag 15 mei van 10:00u tot 17:00u

Zeiltraining op stromend water in Breskens op zondag 15 mei 2016. De dag voorafgaand aan de Delta Combi op stromend water in Breskens wordt er voor de deelnemers weer een training georganiseerd.

Trainingsdag Delta Combi Breskens

 300_wvb_logo.jpg                                                                       300_delta_combi.jpg

 

 

 

 

 

Planning van de dag:

Om 10.00 uur starten we met kennismaking en bespreking van het dagprogramma. Het echte programma start daarna met een theorie les “ wedstrijdzeilen op stromend water” door onder anderen Hans Zuiderbaan.

Voor de lunch de boten vaarklaar maken en na de lunch het water op om het geleerde in de praktijk te brengen door speciale oefeningen en natuurlijk oefenwedstrijdjes begeleid door coaches en trainers van de verschillende klassen en verenigingen.

Namens OCN komt trainer Maarten Treuren de optimisten trainen en ook lokale trainers met ervaring op stromend water zullen aansluiten afhankelijk van het aantal deelnemers.

Ook voor de Splashes en RS klassen is er een training beschikbaar mits voldoende deelnemers. (minimaal 3 per klasse)

Voor deelnemers aan de Delta Combi in Breskens op maandag 16 mei is de training gratis. Niet deelnemers aan de DC Breskens zijn ook welkom maar betalen inschrijfgeld van € 15,--

Inschrijven voor deze training via de website van WVBreskens via dit   Formulier

 

Schrijf je graag zo vroeg mogelijk in zodat de organisatie aan de slag kan om een goede training te organiseren afgestemd op het aantal en niveau van de deelnemers.

Alle inschrijvers krijgen een paar dagen voordien nog extra informatie over de dag toegestuurd.

Voor vragen kun je terecht bij : Joska muller – joska.muller@gmail.com –  tel. 06 51 190143

Voor dit evenement zijn logeerplaatsen, helpers en materialen nog van harte welkom !