Belgian Boat Show Float

donderdag 28 september t/m zondag 1 oktober van 10:30u tot 18:30u
Belgian Boat Show Float

 

Ook de wv Breskens zal op deze show aanwezig zijn met een stand ! 

Belgian Boat Show Float: Praktische informatie van de organisatieWij houden u graag op de hoogte van de activiteiten die binnenkort zullen plaatsvinden in uw vertrouwde jachthaven.
 1. voorstelling Belgian Boat Show Float
 2. uw toegankelijkheid als booteigenaar
 3. hang het aan de grote klok!

Met al meer dan 50 aangemelde bedrijven op de teller tovert de organisatie van Belgian Boat Show dit najaar de steigers W, X, Y en Z om tot haar eerste in- water show, Belgian Boat Show Float. Wees welgekomen van donderdag 28 september tot en met zondag 1 oktober

Vooraan in de haven komen momenteel over de zestig jachten, waarvan een groot deel kajuitmotorboten en zeiljachten. Grote merken als Bénéteau, Hanse, X yachts, Hallberg Rassy, Saffier, Dufour, Tofinou, Viko, Grand Soleil, Greenline en Boarnstream hebben hun ligplaats gereserveerd. 

Maar ook RIB’s van Technohull, Falcon, Rib Eye, Capelli, Brig en Gemini zijn van de partij. Vervolgens staan Tigé, Regal, Sea Ray, XO-Boats klaar met sportieve modellen. En belangrijke spelers op vlak van bootexcursies op zee zoals Knokke Boat, maar ook verhuurspecialisten en vaarscholen maken de instap in hun boot zo verlokkelijk mogelijk. 

Tijdens Belgian Boat Show Float krijgt de bezoeker ook de kans om te genieten van een testvaart. Diverse boten staan open voor een korte trip in de Scheldemonding. 

Details van de gratis proefvaarten of de initiaties kijk op www.belgianboatshow.be

Belgian Boat Show schenkt voor deze eerste editie van Belgian Boat Show Float gratis toegangstickets t.w.v. € 7,5 aan de bezoekers. Het volstaat om vooraf te registreren op de website: http://www.belgianboatshow.be/nl/Float 

Blijf op de hoogte van de laatste vorderingen via de Facebookpagina of neem een kijkje op de website, www.belgianboatshow.be

uw toegankelijkheid als eigenaar

 

U bent eigenaar van een boot in de haven? Dan is uw aanlegplaats zonder al teveel moeite bereikbaar. 
U kan zich aanmelden aan de ingang van de beurs waar u vervolgens een polsbandje ontvangt. Hiermee heeft u toegang tot alle steigers van de jachthaven.

Praktisch
 • data en openingsuren 
  Van donderdag 28 september tot en met zondag 1 oktober. Elke dag open van 10u30 tot 18u30.
 • opbouw en afbraakperiode 
  De opbouw gaat van start vanaf maandag 25 september. De organisatie kan afbreken tot en met dinsdag 3 oktober.
 • Bereikbaarheid en parking 
  De jachthaven blijft ten alle tijden bereikbaar met de wagen, ook tijdens onze opbouw- en afbraakperiode. 
Gedurende de beurs zullen de bezoekers een parkeerticket moeten kopen ter waarde van €5. Toon uw polsbandje (die u als eigenaar kan krijgen aan de ingang van de beurs) aan de parkeerwachter en hij zal u zonder enige moeite gratis laten parkeren.

Promo
De organisatie kijkt enorm uit naar haar eerste editie en wilt dit nieuws dan ook aan de grote klok hangen. Nodig uw vrienden en familie uit voor dit gloednieuw evenement en laat ze kennismaken met uw jachthaven op een feestelijke manier.

Via deze weg doen wij ook een warme oproep om uw vlag te hijsen en deze eens goed te laten wapperen tijdens het evenement. 

Heeft u daarnaast interesse om ambassadeur te worden van Belgian Boat Show Float of wenst u een aantal flyers te ontvangen? Neem dan snel contact op met de organisatie via julie.poppe@easyfairs.com

Om het verloop van dit evenement vlot te laten gaan, vragen wij een wederzijdse flexibiliteit. U kan zich met al uw vragen, feedback of suggesties over het evenement wenden tot de organisatie.

Met vriendelijke groeten, 
Christophe Coseyns 
Head of Belgian Boat Show 
Tel. 0032 9 241 94 50
christophe.coseyns@easyfairs.com