Shielmartin concert

zaterdag 9 februari

9 februari Shielmartin benefiet concert in Bijloke concertzaal Gent

Beste Shielmartin vrienden,

De Shielmartin CVBA gaat een nieuw pad op. Om ons derde seizoen af te sluiten organiseren we een benefiet concert op zaterdag 9 februari 2019 in de Bijloke concertzaal te Gent met aansluitende receptie. Een uitstekende gelegenheid om familie, vrienden en zakerelaties uit te nodigen voor dit top evenement.

Het is alvast een nieuwe uitdaging van formaat voor de Shielmartin, onbegane grond voor ons, met de ambitieuze doelstelling om de zwaksten uit onze samenleving te steunen. We zijn heel gelukkig dat we voor de organisatie van ons concert op de ruime expertise en samenwerking kunnen rekenen van Vanakam vzw (olv. Dhr. Christophe Lambert).

Programma:

Twee Gentenaars, namelijk Charles Dekeyzer (ex-Koningin Elisabeth wedstrijd 2014 voor zang) en dirigent Karel de Wilde met het 36-koppig Ensemble Chapelle Sauvage brengen een heel apart en meevoerend concert, met muziek van onder andere Frank Sinatra, Nat King Cole en Charles Aznavour.

Deuren open om 19h00

Aanvang concert 20h00

Aansluitend is er een heel verzorgde receptie voorzien.

Tickets 60€ per persoon.

Mogen we op jullie talrijke aanwezigheid beroep doen om dit initiatief te steunen?

Stuur deze uitnodiging gerust door naar vrienden en familie daar een volle zaal met 900 enthousiaste mensen een absolute must is.

Zo maken we er samen een prachtige avond van en steunen deze keer het project 'Villa Homaar' in Wetteren (www.homaar.be); een groeiplek voor jongeren om even op adem te komen.

De 'Mens' staat steeds centraal in het programma van de Shielmartin, we zijn er stellig van overtuigd dat onze bijdrage aan de organisatie 'Villa Homaar' meer dan nuttig zal aangewend worden.

Alvast hartelijke dank voor uw komst en steun.

Namens de Raad van Bestuur van CVBA Shielmartin; Jean Vanhoebost; Bernard Beyne; Jacqueline Maas en Paul Collen.

Bestel je kaarten eenvoudig per mail naar:

Jean@aldourie.com of beyne.heintz@skynet.be