Nieuwsbrief	Watersportvereniging Breskens

Jeugdzeilen

Geacht lid,

Jeugdzeillessen 

 300_optimist.jpg

De organisatie is volop bezig rondom het jeugdzeilen, met drie groepen dit jaar hebben we onze handen vol! Wat het materiaal betreft hebben we dit jaar alles nodig dus kunt u nog iets bijdragen wat optimisten en of rubberboten betreft, laat dit dan weten via jeugdzeilen@wvbreskens.nl 

Na de eerste les op 2 april in het zwembad gaan alle vrijwilligers op 15 april aan de slag om al het materiaal in orde te brengen, in de middag organiseren we een rescuetraining voor alle trainers en helpers. Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Gebruik en de bediening van buitenboordmotor, het varen zelf, hulpverlening bieden aan een drenkeling en een gekenterde boot. 

Lijkt het je leuk om te helpen bij het jeugdzeilen met de organisatie, de lessen zelf of de lunch, meld je dan snel aan bij jeugdzeilen@wvbreskens.nl

 

Eredivisie Zeilen

 

 

300_logo_eredivisie.png

Na het succes van vorig jaar gaat de WVB ook dit jaar weer meedoen met de Eredivisie zeilen. Op zondag  12 maart heeft het jeugdteam met onder andere 3 relatief nieuwe leden (Sascha Collee, Finn Kribbe en Jiska Vroon) in Monnickendam de eerste training gehad met dank aan Joska Muller en Ferdinand Dees.  Het was een prachtige dag waarbij er 6 wedstrijden gevaren zijn.

Het doel vanuit de vereniging is om de jeugd enthousiast te maken, en te houden, voor het wedstrijdzeilen en onze vereniging. We zullen dit jaar dus weer aan de start(en) verschijnen met een jeugdteam aangevuld met meer ervaren zeilers. Er zijn nog een paar plekjes in het team vrij dus vind jij het leuk om in een dynamische omgeving in eenheidsklasse te wedstrijden met een gezellig team,

schrijf je dan snel in bij Carlo Vroon carlovroon@hotmail.com

Bekijk hier de video van het Eredivisie seizoen 2016.

 

Training op stromend water en Delta Combi Breskens dit jaar als vanouds op 1e en 2e pinksterdag

 

300_deltacombi-cmyk.jpg

 

Zeiltraining op stromend water in Breskens op zondag 4 juni 2017. De dag voorafgaand aan de Delta Combi wordt er in Breskens weer een training georganiseerd voor de deelnemers. Op stromend water varen blijft voor de meesten toch bijzonder.

Maandag 5 juni zal het water voor Breskens weer een mooi schouwspel bieden van strijdende jeugd in optimist, splash en andere jeugdklassen.

Ook voor deze dagen is de organisatie nog op zoek naar assistentie en materiaal. Rescue op het water, start- finishschip bemannen, catering verzorgen etc. voor iedereen die wil is er wat te doen die dagen.

Een startschip is inmiddels beschikbaar maar aanbod van Rib’s en/of finishschip krijgen we nog graag.

Ook zijn we voor deelnemers aan zowel de training als de combi nog op zoek naar logeerruimte. Wie een kooi, ruimte of een bedje over heeft horen we graag.


Voor informatie of aanbieden van materiaal en/of assistentie kunt terecht bij :

Joska muller – joska.muller@gmail.com – tel. 06 51 190143.WATERSPORTVERENIGING BRESKENS
Oosthavendam 1 - 4511 AZ Breskens NL - secretariaat@wvbreskens.nl

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.