Nieuwsbrief	Watersportvereniging Breskens

nieuwsbrief voor tegen de kerst

Geachte heer/mevrouw,

Bijna kerstmis !

Voor de één de mooiste tijd van het jaar, voor de ander kan het niet snel genoeg voorbij zijn. Hoe dan ook, 2018 komt er aan en er staan weer gezellige en sportieve activiteiten op het programma.

 

Nieuwjaarswandeltocht op zondag 7 januari 2018

Een sportief begin van het nieuwe jaar, een frisse wandeling met een hapje en drankje na afloop.

Zin om mee te lopen: meld je aan via dit formulier

 

De jaarvergadering op zaterdag 17 februari 2018

Het eredivisie team Breskens zal een presentatie geven en er worden foto’s getoond van alle WVB evenementen van afgelopen jaar.

De aanvang van de vergadering is 17.00 uur, eind januari kunnen de leden een uitnodiging verwachten in de brievenbus en ook per e-mail.

 

Verder te verwachten in 2018:

Er zullen weer zomeravondraces gevaren worden en er komen ook weer jeugdzeillessen, een Hemelvaarttoertocht, een zomerzeetocht, de Delta Combi Breskens tijdens het pinksterweekend, de Shielmartin races en op 30 juni de Funrace met de  jaarlijkse barbecue.

Het thema van de funrace is nog niet bekend, maar het wordt weer een gezellige dag voor het hele gezin, zet de datum vast in je agenda en zie de website voor verdere informatie

 

Het boek over de Watersportvereniging Breskens door Wilma Valk is nog niet door alle leden afgehaald. Het Boek kan afgehaald worden bij de havenmeester tijdens openingstijden van de jachthaven of wanneer er een evenement van de WVB is. Het boek zal niet toegestuurd worden.

 

Vistocht

Het laatste evenement van 2017 heeft inmiddels plaatsgevonden, de jaarlijkse WVB vistocht was weer een groot succes met dank aan de familie Muller en Multraship voor het ter beschikking stellen van de "Multratug 6

 

Van vissen naar de ex-visser Jeroen Zijlstra, hij zal op zondagmiddag 17 december in Porgy en Bess met ons lid en saxofonist Jan Menu  “Liedjes Voor Tegen De Kerst” laten horen   http://www.porgyenbess.nl/zijlstra.html

 

Het jeugdteam Breskens vaart zondag 17 december met de J70  “Joehoe” de winterwedstrijden bij WV Arne op het Veerse Meer, een serie upwind-downwind kortebaanwedstrijden waarbij het team zich verder kan bekwamen in boathandling en tactisch varen.

Veel succes voor team Breskens en vooral veel plezier!

 

De Watersportvereniging Breskens wenst iedereen gezellige feestdagen en een behouden vaart in 2018

Geniet en vier het leven

 Lidmaatschap afmelden

Ben je van plan je lidmaatschap bij deze actieve en gezellige vereniging niet voort te zetten in 2018, laat ons dat dan voor 31 december 2017 weten.

Bij niet tijdige opzegging van het lidmaatschap, ben je in 2018 nog steeds lid en geldt een contributieplicht voor het gehele volgende jaar.

Een e-mail naar het secretariaat of de penningmeester is voldoende.

WATERSPORTVERENIGING BRESKENS
Oosthavendam 1 - 4511 AZ Breskens NL - secretariaat@wvbreskens.nl

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.