Nieuwsbrief	Watersportvereniging Breskens

Winternieuws

Wat gaat die tijd toch snel, Sinterklaas is alweer vertrokken, de Kerstman is in aantocht en voor je het weet is het nieuw jaar.

Voor het seizoen 2015 staan er weer veel leerzame en gezellige activiteiten op de evenementen kalender van de WVBreskens.

 

Geacht lid,

Theorie voor jeugdzeilers

Op zaterdagmiddag 17 januari organiseert de WV Breskens samen met WV Vremdijck een workshop “Theorie voor jeugdzeilers”

De middag wordt verdeeld in 4 blokken, met pauzes er tussen door, met video interludium “BOOTHANDELINGEN OPTIMIST”, met iets te drinken en te eten.

Roy van Aller (WV Breskens) en Fred Vergauwe (Vremdijck) zullen elk een gedeelte voor hun rekening nemen.

Deze actieve workshop is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Uiteraard zijn ouders die de kinderen komen brengen van harte welkom om mee te doen.

Misschien kunnen ze er hun voordeel mee doen als ze straks hun kinderen zien wedstrijdvaren. 

Om een idee te hebben hoeveel jeugdzeilers en ouders er komen, graag aanmelden via het formulier. formulier theorie

 

Workshop knopen en splitsen

Voorafgaand aan de jaarvergadering op zaterdag 7 februari, wordt er een workshop knopen en splitsen gehouden. De bedoeling is, dat je aan het einde van de cursus zelf een oogsplits kan maken.

Aanvang van de workshop om 13.00 uur.

 

Algemene Leden Vergadering

Op zaterdag 7 februari wordt de algemene leden vergadering gehouden. De jaarvergadering begint om 17.00 uur.

Leden van de WV Breskens kunnen binnenkort de uitnodiging per post verwachten. 

De bestuurstermijn van zowel de penningmeester, Izaak Boidin als die van de secretaris, Ineke Peltzer-Ista loopt af, beide bestuursleden stellen zich niet herkiesbaar.

Wil je ook je steentje bijdragen binnen onze club of ken je iemand die dat zou willen doen, dan vinden wij het leuk als je contact met ons opneemt, waarna we je graag meer vertellen over de inhoud van een van de functies.  zie vacatures

Fietsen

In het voorjaar gaan we aan de conditie werken, onder leiding van Rinus en Peter kunt u meedoen aan een fietstocht. Lekker bewegen, je warmtrappen en tussendoor uitblazen en op krachten komen in een van de vele gezellige gelegenheden langs de kust. De exacte datum zal binnenkort bekend worden.

Maritieme Markt

Ook in het voorjaar, zal er een Maritieme Markt gehouden worden.  Neem je overtollige watersport artikelen die nog in goede conditie zijn mee naar de Maritieme Markt, ze kunnen bij een ander nog goed van pas komen.  We laten de datum weten zodra deze bekend is.

raditioneel wordt er een toertocht gehouden tijdens het Hemelvaartweekend en zoals ieder jaar op 2e Pinksterdag is de Delta Combi Breskens.

Zomeravond races

Nieuw in 2015 worden de zomeravond races op donderdagavond gehouden, de data zijn al bekend, zie website. avondwedstrijden2015

Ook worden er weer Scheldemond Races georganiseerd en zal de 4e Cote à l’os race van Bistro de Kluiver gehouden worden op 11 april.

 

Het bruist van de activiteiten en er volgt nog meer, check regelmatig onze website voor het allerlaatste nieuws!

www.wvbreskens.nl

 

Wellicht ten overvloede, mocht u uw lidmaatschap voor het komende jaar willen beëindigen, kunt u dit schriftelijk per post of per mail aan het secretariaat of de penningmeester kenbaar maken tot uiterlijk tot 31 december. Bij opzegging na 31 december 2014, blijft u lid in 2015 en bent u de vereniging de contributie schuldig.Wij wensen jullie allemaal fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling.

 300_kerst.jpg

Wintergroeten van het bestuur

Watersport Vereniging Breskens

WATERSPORTVERENIGING BRESKENS
Oosthavendam 1 - 4511 AZ Breskens NL - secretariaat@wvbreskens.nl

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.