Nieuwsbrief	Watersportvereniging Breskens

nieuwsbrief januari 2015

Januari nieuws 2015.

Geachte heer/mevrouw,

Michiel de Ruyter Memorial Race

Afgelopen weekend heeft de zwaarste winterzeilrace ooit plaatsgevonden, De Michiel de Ruyter Race.  Vanaf Vlissingen naar Amsterdam met een tussenstop in Scheveningen, finish in IJmuiden, daarna in konvooi over het Noorzeekanaal naar Amsterdam. 

Onder de geharde winterzeilers ons lid André de Nijs met zijn  “Christina” zij behaalden de 4e plaats.  De WV Breskens is trots op de prestatie van de “Christina” en haar bemanning en feliciteert de bikkels met deze enorme prestatie.

lees verder .....

 

Jeugdzeilers

De jeugdzeilers hebben hun kennis van het wedstrijdzeilen kunnen opfrissen tijdens een workshop “Theorie Jeugdzeilen”  De WVBreskens en WV Vremdijck hebben deze cursus gezamelijk georganiseerd en wie weet bevinden zich onder de deelnemers de Michiel de Ruyters van toekomst.  Wie de Jeugd heeft, die heeft de toekomst.

lees verder ...

 

Workshop knopen en splitsen

Zaterdagmiddag 7 februari om 13.00 uur,  wordt er bij de WV Breskens door de tuigers van Hall een actieve workshop knopen en splitsen gegeven. Heb je nog een lijn die afgewerkt moet worden, neem deze dan mee. Deelname is gratis, maar in verband met het aantal plaatsen graag aanmelden, lees verder .....

 300_workshopknopenensplitsen.jpg

Algemene Ledenergadering  2015

Zaterdag 7 februari van 17.00 uur tot 18.00 uur wordt de jaarvergadering van de WV Breskens gehouden, de uitnodiging met de inlogcode voor extranet hebben de leden inmiddels ontvangen,  lees verder ....

De Jachtclub Breskens serveert indien gewenst, na afloop een menu.

 

Belgian Boats Show in Gent  14 - 16 & 20 -22 februari 2015

Bent u van plan de Belgian Boat Show in Gent te bezoeken? 

De heer Kees Luteijn van "Luteijn Machines & marine Engines" heeft onze leden uitgenodigd om de Belgian Boat Show te bezoeken in 2015 klik hier voor verdere informatieTot ziens in Breskens!

WATERSPORTVERENIGING BRESKENS
Oosthavendam 1 - 4511 AZ Breskens NL - secretariaat@wvbreskens.nl

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.