Nieuwsbrief	Watersportvereniging Breskens

Nieuwjaarsbrief 2016 - 1

De Watersportvereniging Breskens wenst alle watersporters een Gelukkig en Gezond 2016 en een voorspoedige en veilige vaart ! 

Geachte heer/mevrouw,

Het bruist van de activiteiten bij de Watersportvereniging Breskens.

We beginnen in januari met;

Wedstrijdzeilen, waarom zo leuk?

Op zaterdagmiddag 16 januari een middag korte en interactieve presentaties over de regels, tactiek, meteo, rescue, training en management en uitleg van de landelijke Eredivisie Zeilen competitie.  De presentaties worden gegeven door diverse enthousiaste watersporters voor en door een breed publiek van jonge jeugd tot ervaren zeilers. De leiding is in handen van Roy van Aller, wedstrijdleider van de Watersportvereniging Breskens.

Zaterdagmiddag 16 januari in het Clubhuis van de Watersportvereniging Breskens.

De toegang is gratis.

Wel laten weten dat je komt via het aanmeldingsformulier onderaan het volledige bericht

De jaarvergadering

Op zaterdagmiddag 13 februari wordt de jaarvergadering gehouden, aanvang 17.00 uur in de Jachtclub Breskens, leden kunnen de uitnodiging en agenda hiervoor binnenkort in de brievenbus verwachten.

De bestuurstermijn van de voorzitter Marnix Lippens verloopt, evenals die van de wedstrijdcommissaris, Carlo Vroon. Ze stellen zich allebei herkiesbaar.

Ook de termijn van de commisarissen Georgette de Nijs-Stam en Roy van Aller verloopt. Georgette is herkiesbaar, Roy heeft aangegeven niet herkiesbaar te zijn. Het bestuur draagt Mara Vroon voor als nieuw bestuurslid.

Kandidaten en tegenkandidaten voor deze bestuursfuncties kunnen zich schriftelijk aanmelden bij het secretariaat tot één week voor de vergadering via  secretariaat@wvbreskens.nl

 

We hebben op het programma een les "EHBO aan boord" staan en wel op zaterdagmiddag 5 maart.

De wedstrijdkalender is ingevuld, zie wedstrijdkalender 2016, deze kan nog aangevuld en gewijzigd worden, raadpleeg dus steeds de laatste versie.

Zomeravondraces worden gevaren op donderdag  19 mei, 2 juni, 16 juni, 30 juni, 14 juli, 28 juli, 11 augustus en 1 september 2016, de waterscouts zullen weer als opstappers meegaan. Inschrijven kan al via dit formulier

Er wordt ook weer een Hemelvaart toertocht georganiseerd, van 5 tot en met 8 mei. Hemelvaart is vroeg dit jaar!

Traditiegetrouw wordt de Delta Combi Breskens op 2e Pinksterdag gehouden op maandag 16 mei.

Verder hebben we nog op het programma staan: een toertocht naar de Engelse Oostkust en de Funrace. Er zullen ook weer activiteiten voor de Jeugd georganiseerd worden. Alle data en details voor deze evenementen volgen nog.

 

Met deze nieuwsbrief maken wij  onze plannen en evenementen in grote lijnen bekend, details  volgen nog, kijk regelmatig op de website of op onze Facebookpagina voor de laatste updates.

Navionics zeekaart

Op de website staat nu ook een zeekaart, beschikbaar gesteld door Navionics. Met de muis kan naar  alle vaargebieden gescrolld worden en via in- en uitzoomen zijn zeer veel details, dieptes en boeien te bekijken. Leuk om vaargebieden voor de vakantie te bestuderen, maar niet gebruiken voor navigatie ! Deze kaart is vinden via de links onder aan de introductiepagina, via het hoofdmenu onder "HOME" of direkt via Navionics zeekaarten

Rechtsboven op iedere pagina is nog steeds het laatste marifoonweerbericht te vinden plus het getij, klik op de bijbehorende links !De WVB stuurt regelmatig een nieuwsbrief naar haar leden waarvan het e-mailadres bekend is, wij vragen jullie allemaal om leden wiens e-mail adres niet bekend is aan te moedigen zich aan te melden voor onze nieuwsbrief via http://www.wvbreskens.nl/nieuwsbrief

WATERSPORTVERENIGING BRESKENS
Oosthavendam 1 - 4511 AZ Breskens NL - secretariaat@wvbreskens.nl

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.