Nieuwsbrief	Watersportvereniging Breskens

Voorjaarsnieuwsbrief

Tijd om te starten met de voorjaarsactiviteiten !

Geachte heer/mevrouw,

Tijdens de jaarvergadering zijn benoemd als nieuwe bestuursleden;

 

Penningmeester, Gerhard Boddenberg, commissaris Manon Baartmans en toekomstig secretaris Els Otten. Ineke Peltzer-Ista gaat in 2018 echt stoppen met haar functie als secretaris en Els zal haar opvolgen.

 

 

Voorafgaand aan de jaarvergadering heeft Dimitri Simons van minitransat Team Solo een interactieve lezing gehouden over zijn "Groot avontuur op een nog grotere oceaan in een mini bootje" 

Daarna volgende de presentatie van het Eredivisie Zeilen Team Breskens. Ook in 2017 zal Team Breskens met een volledige jeugdteam deelnemen aan de Eredivisie Zeilen. De 1e ronde wordt gevaren in Almere op 12, 13 en 14 mei. Ronde 4 wordt gevaren in Veere op 1,2 en 3 september. Leuk als we daar allemaal naar toe varen om te gaan supporteren. Zie de website voor de data.

 

Vorige week hebben Fons en Anneke Poppe een cursus EHBO gegeven waar de nadruk gelegd werd op reanimatie. Het was een zeer leerzame cursus, die zeker elk jaar terug zal keren in het programma. 

 

2 april: Start jeugdzeillessen, de zwembadles. Leer wat je allemaal met een Optimist kan doen bij omslaan enz. Inschrijven voor de cursus van dit seizoen kan helaas niet meer, we zijn volgeboekt

8 april: 6e Cote à l’Os race, We gaan weer het water op ! verdere informatie en inschrijven via de website

 

25 t.m. 28 mei: De fameuze Hemelvaarttoertocht is ook al weer georganiseerd, er zijn al een  aantal inschrijvingen binnen!  Het organisatiecomité heeft weer een heel leuk en lekker programma opgesteld. 

Er kunnen maximaal 25 boten deelnemen, lees het voorlopig programma en  schrijf dus tijdig in via de website vol is vol

 

Zomeravond Races

wedstrijddata donderdagdagavond : 18 mei, 1 juni, 15 juni, 29 juni, 13 juli, 3 augustus, 17 augustus en de laatste op 31 augustus 2017

Inschrijven kan al via de website 

 

 Op- of aanmerkingen of bijdragen voor deze nieuwsbrief : mail naar secretariaat@wvbreskens.nl 

WATERSPORTVERENIGING BRESKENS
Oosthavendam 1 - 4511 AZ Breskens NL - secretariaat@wvbreskens.nl

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.