Vistocht 9 december 2023

Beste WeeVeeBeejers,

Hierbij hebben we het genoegen om jullie mede te delen dat de vistocht 2023 en aanluitend een diner zaterdag 9 december wordt gehouden.

Voor het deelnemen aan het vissen dient men betalend lid te zijn van de WVB, deelnemen aan het diner staat open voor ieder, op te geven bij inschrijving.

Multraship:

We hebben familie Muller / Multraship wederom bereid gevonden om een van hun vaartuigen uit hun fantastische vloot met bemanning en al die dag  voor de WVB te reserveren.

Briefen:

We willen briefen om 08.45 uur in het secretariaat aan het parkeerterrein van de jachthaven en om 09.00 uur aan boord gaan via een van de kades van Breskens.

Materiaal:

Voor aas wordt gezorgd en we gaan er van uit dat het basis-hengelgerei in het bezit is van de deelnemers en voor diegenen die dat lenen graag de vrijdag vooraf nog even met je donor checken of dat  goed is geregeld. Haken en loodjes komen wel mee om verspeeld materiaal aan te vullen.

Zwemvesten, eten, drinken zelf meebrengen. We gaan zien of we de kombuis op gang krijgen voor een en ander aan snacks.

Parkeren:

Alles is met de auto bereikbaar, indien er sprake is van aanhangwagens (vanwege de vangst)  is dat geen probleem.

Betaling:

De (gedeeltelijke) vergoeding voor de pieren is € 10,-- te voldoen bij de briefing. No show ontslaat u niet van betaling.

Het diner in het Vissershuis, is voor eigen rekening en kost € 35,00. 

Het menu is als volgt:

Voorgerecht
Bospaddestoelensoep

Hoofdgerecht
Huisgemaakte stoverij
Of
Huisgemaakte visragout
Beide met verse frietjes en mayo

Nagerecht
Dame Blanche

Inschrijving:

Let op: Het aantal plaatsen is beperkt en voor uw reservering is het beslist noodzakelijk om tijdig het reserveringsformulier in te vullen. Doe dit voor 1 december a.s. De week voor 9 december ontvangt u van de commissie nog een laatste update.

Met diegenen die niet vissen maar wel mee-dineren is rekening gehouden, hou even contact met uw visser voor een gezamenlijke start met de prijsuitreiking en de aanvang van de maaltijd.

Op de uitslag van de prijsuitreiking is geen beroep mogelijk, met beïnvloeding vooraf heeft de jury echter geen probleem.

Tot zaterdag 9 december.

De viscommissie, Rinus en Peter

 

 

*  
*  
*  
*  
*  
*  
 
*  
 
 
 

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid