Jeugdzeilen 2022

De zeillessen voor de jeugd vanaf 8 jaar zijn afgelopen!

We kijken uit naar een nieuw seizoen in 2023. Meer informatie volgt volgend voorjaar.

--------------------

Hoe waren de jeugdzeillessen in 2022? Kijk bij de foto's op deze website of onderstaand de informatie.

Ben je 8 jaar of ouder en in het bezit van een A diploma dan kun je meedoen aan de zeillessen. Je moet dan wel lid zijn of worden van onze Watersportvereniging. Dit kan zijn als familielid (kosten voor een hele familie euro 120 per jaar) maar je kunt ook jeugdlid worden voor 20 euro per jaar. Hiermee kan je dan niet alleen de zeillessen volgen maar ook bijvoorbeeld meedoen met activiteiten zoals de Funrace.

Informatie over de lessen? Stuur dan een mailtje naar Esther Sinke jeugdzeilen@wvbreskens.nl of bel 06 5317 0342.

De voorwaarden en het inschrijfformulier vindt u hier.

Data in 2022:

10 april 1e les (zwembadles)

1 mei 

15 mei

29 mei 

5 t/m 6 juni delta combi

19 juni 

26 juni (meevaren op zeilboten)

17 juli plastic ruimen en reddingszwemmen 

3 september shielmartin

11 september

25 september

9 oktober voor de gevorderde (indien het weer goed is)

OPTIMISTEN

De Watersportvereniging Breskens heeft zelf een aantal optimisten tot haar beschikking die tegen een geringe vergoeding (€ 25 voor alle lessen van 2022) gebruikt kunnen worden door beginners. Naar gelang de inschrijvingen zullen deze verdeeldworden. Inschrijven kan dus met of zonder boot. Bij de gevorderde groep is het wel de bedoeling dat je een eigen bootje mee brengt. Heb je geen eigen bootje dan kunnen we je eventueel helpen met het zoeken naar een bootje om te kopen, te huren of te lenen.

INSCHRIJVING: 

Inschrijfgeld met eigen boot: € 55,-

Inschrijfgeld zonder eigen boot: € 80,-

 

LID WORDEN?

Het lidmaatschap voor jeugdleden t/m 17 jaar kost €20,00 per jaar.

 

BETALING

De betaling van het inschrijfgeld en het lidmaatschap dient minimaal 1 week voor aanvang van de eerste les bij ons op de rekening te staan. Je ontvangt van de penningmeester een factuur via e-mail.

 

Corona

We houden de adviezen aan van het watersportverbond. We sturen vooraf aan de eerste les een nieuwsbrief uit naar alle ingeschreven zeilers met de voorschriften waaraan wij ons allemaal moeten houden. Zo kun je hierbij denken aan gesplitste groepen op leeftijd. De jongere groep zal les krijgen vanuit het clublokaal, en kunnen op de steiger  bij het toiletgebouw hun bootjes optuigen. Voor de oudere groep is een speciale tent voorzien, en zij kunnen hun zeilboten optuigen aan de oostelijke gangway. We willen alle zeilers ook vragen om aangekleed aan te komen. Het liefst in een wetsuit. Met daarover heen warme kleding en een extra set met kleding (liefst gemerkt) mee te nemen. Wordt vervolgd….

 

Vrijwilligers
We zijn op zoek naar versterking van ons jeugdzeilteam. Op de zondagen voor trainers en begeleiders.  

 

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid