ZEILLESSEN VOOR DE JEUGD 2021

We zijn er klaar voor. Inschrijven voor jeugdzeilen kan weer. Ben je 8 jaar of ouder en in het bezit van een A diploma schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier op de website van de wvbreskens. Wil je aan de zeillessen deelnemen dan moet je wel lid zijn of worden van onze Watersportvereniging. Dit kan zijn als familielid (kosten voor een hele familie euro 120 per jaar) maar je kunt ook jeugdlid worden voor 20 euro per jaar. Hiermee kan je dan niet alleen de zeillessen volgen maar ook bijvoorbeeld meedoen met activiteiten zoals de Funrace.

Data: 

Let op:  door werkzaamheden in de jachthaven is er een wijziging in de datums. 

 

3 april extra klusweekend

18 april eerste zeilles

9 mei 

13 juni zwembadles Aardenburg

4 juli 

18 juli

12 september

26 september afsluitingsweekend

 

300_optimist_tekening.gif

OPTIMISTEN

De Watersportvereniging Breskens heeft zelf een aantal optimisten tot haar beschikking die tegen een geringe vergoeding (€ 25 voor alle lessen van 2021) gebruikt kunnen worden door beginners. Naar gelang de inschrijvingen zullen deze verdeeldworden. Inschrijven kan dus met of zonder boot. Bij de gevorderde groep is het wel de bedoeling dat je een eigen bootje mee brengt. Heb je geen eigen bootje dan kunnen we je eventueel helpen met het zoeken naar een bootje om te kopen, te huren of te lenen.

 

INSCHRIJVING

Gezien de huidige situatie (coronamaatregelen, waardoor verkeer tussen België en Nederland niet vanzelfsprekend is) blijft de inschrijving gedurende dit seizoen geopend. Graag even contact met Esther, jeugdzeilen@wvbreskens.nl.

Inschrijfgeld met eigen boot: € 55,-

Inschrijfgeld zonder eigen boot: € 80,-

 

LID WORDEN?

Het lidmaatschap voor jeugdleden t/m 17 jaar kost €20,00 per jaar.

Vul hiervoor het formulier in. 

 

BETALING

De betaling van het inschrijfgeld en het lidmaatschap dient minimaal 1 week voor aanvang van de eerste les bij ons op de rekening te staan. Je ontvangt van de penningmeester een factuur via e-mail.

 

Corona

We houden de adviezen aan van het watersportverbond. We sturen vooraf aan de eerste les een nieuwsbrief uit naar alle ingeschreven zeilers met de voorschriften waaraan wij ons allemaal moeten houden. Zo kun je hierbij denken aan gesplitste groepen op leeftijd. De jongere groep zal les krijgen vanuit het clublokaal, en kunnen op de steiger  bij het toiletgebouw hun bootjes optuigen. Voor de oudere groep is een speciale tent voorzien, en zij kunnen hun zeilboten optuigen aan de oostelijke gangway. We willen alle zeilers ook vragen om aangekleed aan te komen. Het liefst in een wetsuit. Met daarover heen warme kleding en een extra set met kleding (liefst gemerkt) mee te nemen. Wordt vervolgd….

 

Vrijwilligers
We zijn op zoek naar versterking van ons jeugdzeilteam. Op de zondagen voor trainers en begeleiders. Daarnaast zoeken we vrijwilligers met twee rechterhanden om op 13 en 14 maart te helpen klussen en verven aan onze containers. Op 3 april om de materialen te helpen verhuizen naar de jachthaven. (We vinden het fijn als je vooraf laat weten als je komt.)

 

Gezocht

Voor dit zeiljaar zoeken we voor het jeugdzeilen verschillende materialen, dit om ons nieuwe zeiljaar coronaproof in te kunnen gaan.

We zoeken het volgende:

  • Wetsuits in alle kindermaten
  • Zwemvesten voor in verschillende gewichtsklasses
  • Zeillaarzen en waterschoenen.

We willen er uiteraard ook om komen u kunt dan bellen met 0653170342 of een mailtje sturen naar jeugdzeilen@wvbreksens.nl

 


300_wvb_optimisten.jpg

 

 

300_watersportverbond_jeugd_mag_weer_varen.jpg

 

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid