Jeugdzeilen 2023

We zijn er klaar voor, inschrijven voor jeugdzeilen kan weer.

Ben je 8 jaar of ouder en in het bezit van een A diploma schrijf je dan nu in via het onderstaande inschrijfformulier!

DATA:

16 april zwembad les

14 mei 1e les

21 mei

28 mei

11 juni

25 juni

2 juli

7,8,9 juli (zeeland regatta)

24-28 juli braakmanweek (apart voor inschrijven)

We zijn dit jaar dringend op zoek naar twee trainers die ons willen ondersteunen. Ben je benieuwd?  Je kan contact op nemen met voorzitter@wvbreskens.nl of jeugdzeilen@wvbreskens.nl of bellen met 0653170342

 

WALDIENST VOOR DE (GROOT)OUDERS/VERZORGERS/BEGELEIDERS

Wat verwachten wij van de waldienst? U bent aanwezig bij de ontvangst van de kinderen in de ochtend, zorgt voor onze spullen in het clubgebouw, ondersteunt bij de lunch, en vangt kinderen op die in het water zijn gevallen. Zo kunnen de trainers bij de kinderen blijven. Wilt u svp minimaal 2 data opgeven?

OPTIMISTEN

De Watersportvereniging Breskens heeft zelf een aantal optimisten tot haar beschikking die tegen een geringe vergoeding (€ 25 voor alle lessen van 2022) gebruikt kunnen worden door beginners. Naar gelang de inschrijvingen zullen deze verdeeldworden. Inschrijven kan dus met of zonder boot. Bij de gevorderde groep is het wel de bedoeling dat je een eigen bootje mee brengt. Heb je geen eigen bootje dan kunnen we je eventueel helpen met het zoeken naar een bootje om te kopen, te huren of te lenen.

INSCHRIJVING: 

Inschrijfgeld met eigen boot: € 65,-

Inschrijfgeld zonder eigen boot: € 90,-

 

LID WORDEN?

Het lidmaatschap voor jeugdleden t/m 17 jaar kost €20,00 per jaar.

 

BETALING

De betaling van het inschrijfgeld en het lidmaatschap dient minimaal 1 week voor aanvang van de eerste les bij ons op de rekening te staan. Je ontvangt van de penningmeester een factuur via e-mail.

 

Vrolijke zeilgroet,

Jullie Trainers

 

Bindende voorwaarden :

  1. Met het versturen van deze inschrijving verklaar ik  dat mijn zoon/dochter geheel voor eigen rekening en risico aan de trainingen deelneemt en zal  ik noch de WVB, noch andere bij de organisatie betrokkenen aansprakelijk stellen voor enige schade of letsel, welke direct of indirect door deelnemen aan de trainingen kan ontstaan. 
  2. Hierbij geef ik toestemming voor het vastleggen en verwerken van mijn gegevens en de gegevens van mijn kind voor het jeugdzeilen 2023.
  3. Hierbij ga ik akkoord met het privacybeleid van de Watersportvereniging Breskens zoals omschreven op http://www.wvbreskens.nl/vereniging/privacyverklaring/.
  4. Hierbij geef ik toestemming voor het maken van foto's en video's van mijn kind tijdens de zeillessen en evenementen van de Watersportvereniging Breskens en het gebruik hiervan op onze website, social media, flyers, posters en advertenties. 
  5. Hierbij verklaar ik het verschuldigde lesgeld (en indien van toepassing lidmaatschapsgeld) 1 week voor aanvang van de eerste les te voldoen.

 

Optimist zeillessen 2023
*  
*  
*  
*  
*  
*  
*  
 

*  

 
Waldienst is: bij de ontvangst van de kinderen in de ochtend, zorgt voor onze spullen in het clubge


*  

*  
*  
 
*  
 
 
 

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid