Jeugdzeilen

Jeugdzeilen 2021

 

Wij gaan jeugdzeilen in 2021, houd onze website in de gaten voor meer nieuws. Kun je niet wachten, stuur dan alvast een mail naar jeugdzeilen@wvbreskens.nl met daarin je naam en je leeftijd.  

Uiteraard respecteren wij de dan geldende corona-maatregelen, die worden beschreven bij het Watersportverbond voor outdoorsporten. Voorgaand aan de lessen volgt er een mail met uitleg hierover. 

De lessen zijn meestal van 10:00 tot 16:00, indien dit anders is wordt dat op voorhand gecommuniceerd.

 De minimale eisen voor de zeillessen zijn:

  • In bezit van een Zwemdiploma A (NL)
  • 8 jaar of ouder
  • Geschikte zeilkledij waaronder wetsuit met lange armen / benen en een geschikt zwemvest.
  • Lid van Watersportvereniging Breskens, dit kan zijn familielid maar je kan ook jeugdlid worden, dit kost 20 euro per jaar. Hiermee kan je dan niet alleen de zeillessen volgen maar ook bijvoorbeeld meedoen met activiteiten zoals de Clubdag, en Burendag.

De watersportvereniging breskens heeft een laagdrempelig instap programma, en een groep met ervaren trainers. Wij zijn op zoek naar versterking van ons team. Lijkt het je leuk? Laat het weten en stuur een mailtje naar jeugdzeilen@wvbreskens.nl 

Zelf geen boot? Het eerste jaar kun je er een huren bij ons. De Watersportvereniging Breskens heeft zelf een aantal Optimisten tot haar beschikking die gebruikt kunnen worden door beginners. Naar gelang de inschrijvingen zullen deze verdeeld worden, inschrijven kan dus met en zonder boot. Bij de gevorderde groep is het wel de bedoeling dat je een eigen bootje mee brengt, heb je geen eigen bootje dan kunnen we je eventueel helpen met het zoeken naar een bootje om te kopen, te huren of te lenen.

 

 

 500_optimist.jpg

 

 

 

 

 

 

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid